خوش آمدید

کارخانه تولید گرانول از کود کمپوست افتتاح شد

موضوعات : Garbage

به گزارش موژ و به نقل از ایسنا، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند از بهره برداری کارخانه تولید کود گرانول از کمپوست در سال جاری خبر داد.


کریمیان با اشاره به تولید روزانه 7500تن زباله در شهر تهران و اهمیت مدیریت مطلوب آن گفت: ساماندهی و مدیریت مطلوب پسماندهای شهر تهران ، در مجتمع پردازش و دفع آرادکوه در کنار آموزش و فرهنگ سازی به شهروندان در خصوص تفکیک زباله از مبدا از اهداف عالیه این سازمان بوده و یکی از بارز ترین آثار آن روند رو به رشد افزایش خطوط پردازش و افزایش کمپوست خروجی از آرادکوه است.

وی در ادامه فواید کمپوست و تاثیر آن در غنی سازی خاکهای کشاورزی را مطرح کرد و افزود: در حال حاضر به دلیل مصرف بی رویه و سهل الوصول بودن استفاده از کودهای شیمیایی میزان مواد آلی در خاکهای کشور پایین آمده و سازمان مدیریت پسماند درراستای استفاده و ترویج کمپوست نیز اقدامات مطلوبی ارائه کرده است .

کریمیان همچنین از افتتاح دو واحد گرانول‌سازی 50 و100 تنی طی ماههای آتی خبر داد و تصریح کرد : کارخانه تبدیل کمپوست تولیدی به گرانول با مشارکت سازمان مدیریت پسماند و بخش خصوصی مراحل ساخت آن به پایان رسیده و در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

وی اشتغال زایی بیش از 100 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم ، کاهش هزینه حمل‌ونقل کمپوست تولیدی به مراکز گرانول سازی و استفاده وسهولت کاربرد آن در مصارف کشاورزی به جهت شباهت ظاهری آن به کود شیمیایی را از مزایای گرانوله نمودن کمپوست مطرح کرد.

دکتر کریمیان افزود: گرانول تولیدی این کارخانه در قالب بسته بندی های جدید به زمینهای کشاورزی اطرف مجتمع و فضای سبز شهری ارائه شده و بدین ترتیب حلقه نهایی مدیریت پسماند تر تکمیل خواهد شد.

 سرانه تولید زباله در تهران 800 گرم - سه برابر اروپا
همچنین به گزارش خبرنگار ایرنا، «ابوالفضل رفیعی » روز یکشنبه در اختتامیه دومین دوره جشنواره آموزش های شهروندی مشکات با محوریت پسماند و پاکیزگی محله که با حضور جمعی از مدیران و مسوولان شهرداری تهران در سالن ایوان شمس برگزار شد، اظهار کرد : در تهران روزی سه بار زباله ها از سطح شهر و منازل جمع آوری می شود که این کارهزینه های زیادی را به شهرداری تحمیل می کند.

وی افزود: مشکلات جدی رفتارهای شهروندان باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می شود و سلامت آنان را به خطر می اندازد.

رفیعی با بیان اینکه در زندگی شهری رفتار تک تک ما به هم ربط دارد، ادامه داد: مدیریت پسماند بدون حضور و مشارکت شهروندان حاصل نمی شود.

مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران اضافه کرد: آثار واصل شده به جشنواره مشکات با رویکرد پسماند و پاکیزگی محله، آگاهی و درک شهروندان از این موضوع را نشان می دهد.

معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران همه ساله جشنواره آموزشی ترویجی مشکات و مدیریت محله را بر مبنای اصول آموزش، یادگیری اصول و مفاهیم آموزش های شهروندی (مبانی توسعه فرهنگی اجتماعی شهر تهران) برگزار می کند.

این جشنواره با موضوع آموزش فرهنگ شهروندی از شهروندانی که با بهره گیری از فرصت ها و تجارب یادگیری در محله و شهر، آفرینش گر آثار برتر در قالب های متنوع فرهنگی هنری هستند قدردانی می کند.

ترویج آموزش های شهروندی توسط شهروندان، تقویت فرهنگ شهروندی و تصحیح رفتار شهروندان؛ بهبود فرهنگ بهره برداری و نگهداری فضای سبز شهری، بهبود سبک زندگی و الکوی مصرف، بهبود فرهنگ بهره برداری از شبکه متروی شهری در حمل و نقل همگانی، بهبود فرهنگ پاکیزگی و مدیریت پسماند در محله، بهبود فرهنگ رعایت زیبایی در منظرهای محله ای، بهبود فرهنگ ترافیکی، بهبود فرهنگ ایمنی و پیشگیری از حوادث از جمله اهداف برگزاری جشنواره مشکات است.

فضای سبز شهری، سبک زندگی و الگوی مصرف، اتوبوس و حمل و نقل عمومی، محیط زیست شهری، زیباسازی و منظرهای محله،ایمنی و پیشگیری از حوادث شهری از جمله محورهای جشنواره مشکات بود که شهروندان تهرانی آثار خود را تا پایان آذرماه 92 در قالب نقاشی، پوستر آموزشی، کاریکاتور، داستان کوتاه به دبیرخانه های محله ای 374 محله شهر تهران، ارسال کردند.

دومین جشنواره مشکات با 50 هزار و 279 اثر واصل شده با رویکرد پسماند و پاکیزگی محله از سوی شهروندان تهرانی و معرفی 27 اثر برگزیده به کار خود پایان داد.



کپی
لینک اشتراک گذاری

  • 981
  • 0