خوش آمدید

پيش نويس سند ملي كيفيت آب آشاميدني

موضوعات : Water

به دستور وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، پيش‌نويس سند ملي كيفيت آب آشاميدني تدوين و آماده تقديم به شوراي عالي سلامت شد.دكتر كاظم ندافي در گفت و گو با خبرنگار وب‌دا، ضمن اعلام اين خبر گفت: پيرو صدور دستور تدوين سند ملي كيفيت آب آشاميدني از سوي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، پيش‌نويس اين سند توسط معاونت بهداشتي طي مدت سه ماه با همكاري وزارت نيرو سازمان حفاظت محيط زيست،

جمعي از اساتيد و صاحبنظران دانشگاهي تدوين و بزودي براي تصويب نهايي به شوراي عالي سلامت تقديم خواهد شد.به گفته دكتر ندافي، در اين سند 13 اولويت اصلي در زمينه كيفيت آب آشاميدني مورد تاكيد قرار گرفته است و در زمينه هريك از اولويت‌ها، راهبردهاي لازم تدوين و ارايه شده است.

رئيس مركز سلامت محيط و كار افزود: با توجه به نقش و اهميت كيفيت آب آشاميدني در سلامت انسان، انتظار مي‌رود انتشار اين سند هم‌افزايي و همكاري بيشتر سازمان‌ها و نهادهاي مسئول در زمينه كيفيت آب آشاميدني را به دنبال داشته باشد.
منبع:پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

به گزارش موژ حال این سوال پیش میاید که پس از تصویب این سند ملی  کیفیت آب آشامیدنی  چه اتفاقی میافتد آیا تهیه این سند تنها یک راهکار برای جوابگویی به اعتراضات گسترده مردم است و  مانند پپیش نویس طرح کاهش آلودگی هوابه فراموشی سپرده میشود و همانطور که در خبر ها خواندیمنیترات آب در برخی از مناطق تهران بالا است این خبر سبب واکنش های مختلفی گردید تا آنجا که برخی از وزارت خانه های دیگر هم واکنش نشان دادند: گزارش سلامت آب تهران را وزیر نیرو می دهد؟؟ صرف نظر از نوع واکنش ها گزارش آلودگی آب تهران توسط وزیر بهداشت نیز تایید شد.و باید دید که با وجود پیشرفت های زیادی که در خصوص تصفیه پیشرفته آب صورت پذیرفته است وزارت بهداشت،وزارت نیرو و سایر ارگانهای ذیربط چه تمهیداتی در این سند برای اطمینان از کیفیت و تصفیه آبهای چاههای آلوده و به طور کل آب مصرفی شهروندان نموده است؟
آیا برنامه ای جهت حل این معضل در کشور وجود دارد؟
آیا بودجه طراحی واحدهای پیشرفته تصفیه در تصفیه خانه های آب تخصیص یافته است؟
و یا اینکه براحتی آلودگی آب تهران همانند آلودگی هوا به فراموشی سپرده خواهد شد.؟

اضافه مینماید که روشهای مختلفی از جمله دنیتریفیکاسیون، اسمز معکوس و تعویض یون، برای حذف نیترات کاربرد دارد که با توجه به حجم آب مورد تصفیه، هزینه و ... مورد انتخاب قرار میگیرد.


کپی
لینک اشتراک گذاری