توصیف وضعیت بهداشت محیط در ایران
مدیر انجمن: naderloo
توصیف وضعیت بهداشت محیط در ایران
مهندسین گرامی سلام...
نمی خوام زیاد وقتتون رو بگیرم.ازتون میخوام توی یک خط وضعیت بهداشت محیط ایران رو توصیف کنید.(با توجه به اینکه همگی در این زمینه از متخصصین هستید)
یک دنیا سپاس
نمی خوام زیاد وقتتون رو بگیرم.ازتون میخوام توی یک خط وضعیت بهداشت محیط ایران رو توصیف کنید.(با توجه به اینکه همگی در این زمینه از متخصصین هستید)
یک دنیا سپاس
چه زیباست بخاطر تو زیستن ...و برای تو ماندن... به پای تو بودن... و به عشق تو سوختن !
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
Re: توصیف وضعیت بهداشت محیط در ایران
سلام، وضعیت بهداشت محیط در ایران در بخش هایی خوب و حتی قابل تقدیره ولی در خیلی بخش ها بسیار ضعیفه و نمیشه توی یک خط توضیح داد.معمولا وقتی توی ایران از بهداشت محیط نام برده میشه همه یاد بازرسان بهداشت محیط مستقر در شبکه های بهداشت محیط می افتند که تنها بخشی از فعالیت های بهداشت محیط را شامل میشود.به نظر من با توجه به قابلیت های این رشته وضعیت بهداشت محیط در ایران خوب نیست.
-
- جدید
- تماس:
زحمات قابل تقدیره ولی هر چی باشه از پیشرفت و تکنولوژی، افزایش جمعیت و غیره عقبه باید کمی سرعت بگیره.
- navidsafavy
- آماتور
- تماس:
بهداشت محیط در جامعه ما ارزش و منزلت پیدا نکرده حتی حتی حتی برای مسئولان مربوطه....(ادامه داشت ولی بخاطر جناب ابراهیم ندرلو سانسورش کردم)(چه کنیم دیگر . . . )
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
سید نوید صفوی
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
سید نوید صفوی
مثل همیشه تو این کشور هرچقدر هم که علم پیشرفت کنه باز هم قربانی مدیریت ضعیف میشه...
[FONT=Georgia] [FONT=Comic Sans MS] parisa[/FONT][/FONT]
- mjsadeh
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Mashghool
- محل اقامت: سمنان
- تماس:
[JUSTIFY]ضمن تشکر و احترام به نظر کلیه دوستان [/JUSTIFY][JUSTIFY]باید به یک نکته کوچک اما بسیار بزرگ که اکثر اوقات از آن غافل هستیم اشاره کنم و آن اینکه: [/JUSTIFY][JUSTIFY]" بهداشت محیط هم نیاز به بهداشت محیط دارد ! ! ! . . . "[/JUSTIFY][JUSTIFY] [/JUSTIFY][JUSTIFY]در نتیجه و البته جسارتاً ابتدا بایستی از خودمان شروع کنیم! در غیر این صورت تصور ایجاد مدینه ای فاضله، رویایی بیش نخواهد بود![/JUSTIFY]
وضعیت بازرسان بهداشت محیط که اصلا خوب نیست...
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان