بعضی رشته ها مصاحبه هاشون اخیرا تموم شدهِ, اگه میانگین تون 60. و حداقل یک ای اس ای تو ژورنال معتبر داشته باشید مطمین باشید قبول میشیدmohsen110 نوشته شده:بنظرتون زیاد طول نمیکشهdostar نوشته شده:15 شهریور
۱۵ شهریور
مصاحبه بهداشت محیط ۲۵ تیر
نظر سنجی آزمون دکتری مهندسی بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
- dostar
- پیشرفته
- حالت من: Badhal
- تشکر کرده: 43 دفعه
- تماس:
Re: نظر سنجی آزمون دکتری مهندسی بهداشت محیط
- mohsen110
- جدید
- تشکر کرده: 2 دفعه
- تماس:
Re: نظر سنجی آزمون دکتری مهندسی بهداشت محیط
dostar نوشته شده:بعضی رشته ها مصاحبه هاشون اخیرا تموم شدهِ, اگه میانگین تون 60. و حداقل یک ای اس ای تو ژورنال معتبر داشته باشید مطمین باشید قبول میشیدmohsen110 نوشته شده:بنظرتون زیاد طول نمیکشهdostar نوشته شده:15 شهریور
۱۵ شهریور
مصاحبه بهداشت محیط ۲۵ تیر
ممنونم
ان شاالله هرکس نتیجه تلاشش را بگیرد
- hses
- حرفه ای
- تشکر کرده: 8 دفعه
- تماس:
Re: نظر سنجی آزمون دکتری مهندسی بهداشت محیط 97
با سلام و ارادت
امروز صبح آزمون کتبی دکتری به سبک جدید برگزار شد. به جای ۱۵۰ سوال تخصصی فقط ۸۰ سوال تخصصی وجود داشت و ۲۰ سوال آمار و ۳۰ سوال استعداد تحصیلی. در این روش با توجه به کاهش ۷۰ سوال تخصصی، عملا برخی از دروس تخصصی مانند مکانیک سیالات، جمع آوری فاضلاب و انتقال و توزیع آب حذف شده اند و در این روش با توجه به تعداد خیلی کم سوالات تخصصی، سنجش دقیق و کاملی از داوطلبین انجام نمی شود.
ضمنا اگر قرار است که همه رشته ها به سوالات درس آمار پاسخ بدهند و خودشان مسلط به درس آمار باشند پس دیگر چرا در دانشگاههای علوم پزشکی دانشجوی آمار حیاتی پرورش داده می شود؟؟!!
تقاضا دارم اعضای محترم هیات ممتحنه و ارزشیابی بهداشت محیط موضوع را پیگیری فرمایند.
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تشکر کرده: 1418 دفعه
- تماس:
نظر سنجی آزمون دکتری مهندسی بهداشت محیط
رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت از اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری دانشگاههای علوم پزشکی در روز شنبه اول آذر 99 خبر داد.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
موجیم که آسودگی ما عدم ماست
موجیم که آسودگی ما عدم ماست
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان