مصاحبه دکترا
مدیر انجمن: naderloo
مصاحبه دکترا
سلام
دوستانی که امسال در مرحله اول ازمون دکترا مجاز شدند و یا عزیزانی که در حال تحصیل مقطع دکترا هستند میشه راهنمایی کنند که برای مصاحبه باید چه چیزهایی رو خوند و بیشتر چه مباحثی مد نظره اساتید هست؟ خیلی سختتر از ازمون کتبی بنظرم. ممنون میشم
دوستانی که امسال در مرحله اول ازمون دکترا مجاز شدند و یا عزیزانی که در حال تحصیل مقطع دکترا هستند میشه راهنمایی کنند که برای مصاحبه باید چه چیزهایی رو خوند و بیشتر چه مباحثی مد نظره اساتید هست؟ خیلی سختتر از ازمون کتبی بنظرم. ممنون میشم
- dostar
- پیشرفته
- حالت من: Badhal
- تشکر کرده: 43 دفعه
- تماس:
Re: مصاحبه دکترا
سلام , همون در حد مباحث درسیه به اضافه زبان و سرچ اینترنتی و نرم افزار اندنوت اینا, میانگین کتبی تون چند بود؟
-
- جدید
- تشکر کرده: 1 دفعه
- تماس:
سلام.اصفهان به نسبت تهران سختتر بود. اما چیزی که بیش از همه نگران کننده بود اینه که ۲۵ امتیاز به مقالات اختصاص دادند که اصلا منصفانه و عادلانه نیست. تو این زمینه هر کسی با دادن پول به دوستان و آشنایان می تونه اسمشو به مقاله به خصوص ای اس ای اضافه کنه و صاحب مقاله بشه که این اصلا منصفانه نیست. امسال سوابق تدریس در دانشگاهها را بجز دانشگاههای علوم پزشکی قبول نکردند. در امتیاز دادن برای مصاحبه بسیار سختگیری کردند. من با وجود اینکه مصاحبه هام در مجموع در تهران و اصفهان خوب بود بعید میدونم با این روند قبول بشم.
- dostar
- پیشرفته
- تشکر کرده: 43 دفعه
- تماس:
منم کاملا با شما موافق ام اخلاقیات تو کارهای پژوهشی تو ایران رعایت نمیشه وقتی کسی زحمتی نکشیده نباید اسمش بنا به هر دلیلی تو مقاله ها رد بشه این اصلا انصاف نیست, کاش همون 70 به 30 پارسال بود
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان