نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای افسر پیمانی (پنج ساله ) و کارمند پیمانی (شش ساله) در رشته های علمی ، بهداشتی ، فنی ، درمانی در نیروی دریایی استخدام می نماید.
http://iranestekhdam.ir/?p=13192
مدیر انجمن: naderloo
leila25 نوشته شده:سلام ممنون بابت لینک دانلود
ولی به نظرم اونقدر هم ارزش نداره این اطلاعیه رودانلود کنیم بهداشت محیط یه نفر برمیدارن اونم زابل و بهداشت حرفه ای یه نفر برمیدارن اونم بندر عباس!!!!!!!!!!!!!!
یعنی کلا فک کنم این دوتا رشته رو دارن از صحنه روزگار محو میکنن!!!
نمیدونم ما دردمونو به کی باید بگیم!!!
فقط میتونم بگم متاسفم برا مسئولین بی مسئولیت!!!!
هیچ شکی تو این موضوع نیست طوری ک من می خواستم برا پرستاری از اول ثبت نام کنم ک منصرف شدمleila25 نوشته شده:همون مجتمع های سلامت رو میگین؟؟؟؟
بله چرا نیودم ولی منطقه ما هنوز خبری ازش نیس!!!بلاتکلیف مونده مهندس!!!
واقعا دیگه دارن ناامیدمون میکنن اون از وضع استخدام دیپلمه بهداشتیشون و استخدامی اموزش و پرورش که ماما و پرستار استخدام کردن به چای نیرو ی بهداشت و اینم از استخدام تامین اجتماعی!
اخه تا کی باید این وضع رو تحمل کرد!!!تاکی باید سرمونو بندازیم پایین بگیم اشکال نداره حالا این دفه رو بیخیال دفه بعد چبران میشه با چه امیدی میخوایم ادامه تحصیل بدیم ؟؟؟به امید استخدام دیپلمه ها !!!!!!!!!! با اینکه لیسانس ها بیکارن!!!!!!
2790145441 نوشته شده:باسلام....
سوالی در رابطه با این استخدام های شرکتی اخیر به ذهنم رسید......
واقعا ازمون های استخدامی که برای جذب نیروی شرکتی تو چند تا استان نسبت بهش اقدام کردن تاثیری در پذیرش نیرو داره؟؟؟!!!!!
آخه نیروی شرکتی و ازمون معتبر به نظر بنده در کنار هم مفهوم معناداری ندارن کما اینکه عوامل دیگه ای در پذیرش نیروی شرکتی باید موثر باشن مثل بند پ و .........
علی ای حاااااااااال
روزگار به کام و بر وفق مراد همگی باشه ایشالله..................
suldoz نوشته شده:اصلا معلوم هست ما به کجا تعلق داریم؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان