تصفیه فاضلاب با راکتوار بیولوژیکی هوازی با رشد چسبیده IFAS
مدیر انجمن: naderloo
- masoomehtorabideh
- جدید
- تشکر کرده: 4 دفعه
- تماس:
تصفیه فاضلاب با راکتوار بیولوژیکی هوازی با رشد چسبیده IFAS
با سلام
دوستان کسی میتونه من رو در این باره راهنمایی کنه؟
آیا روش AFS همان روش IAFS مخفف(integrated fixed-biofilm activated sludge) می باشد؟
2- روش تصفیه ای به اسم GASF یا مشابه این کلمه وجود دارد؟ و این کلمه مخفف چه غبارتی می باشد
ممنون
دوستان کسی میتونه من رو در این باره راهنمایی کنه؟
آیا روش AFS همان روش IAFS مخفف(integrated fixed-biofilm activated sludge) می باشد؟
2- روش تصفیه ای به اسم GASF یا مشابه این کلمه وجود دارد؟ و این کلمه مخفف چه غبارتی می باشد
ممنون
- dostar
- پیشرفته
- حالت من: Badhal
- تشکر کرده: 43 دفعه
- تماس:
Re: روش های تصفیه فاضلاب
IFAS یک سیستم راکتوار بیولوژیکی هوازی با رشد چسبیده هستش یا سیستم تلفیقی از لجن فعال متداول و رشد چسبیده با مدیاها. این سیستم ها فضای کمی اشغال می کنن مثلا در نوع سیستم لجن متداول فضا 35 متر مربع ولی برای IFAS ده متر مربع و نیازی به برگشت لجن هم ندارن در کل تمام مزایایی سیستم رشد چسبیده دارن و تقویت کننده سایر مزایایی سیستم های متداول یا متعارف هستن.
FAS اشاره به همون سیستم لجن فعال متداول هستش که وقتی با یک سیستم دیگه ادغام یا تلفیق میشه IFAS (مثل سیستم MBBR) میشه. دوست عزیز تو منابع اینترنتی مقالات خوبی در این زمینه هستش که می تونید به راحتی مطالعه کنید و جواب سوال هاتون رو کامل تر بدست بیارید
شاید مخفف OIL AND GAS WASTE WATER باشه
FAS اشاره به همون سیستم لجن فعال متداول هستش که وقتی با یک سیستم دیگه ادغام یا تلفیق میشه IFAS (مثل سیستم MBBR) میشه. دوست عزیز تو منابع اینترنتی مقالات خوبی در این زمینه هستش که می تونید به راحتی مطالعه کنید و جواب سوال هاتون رو کامل تر بدست بیارید
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تشکر کرده: 1418 دفعه
- تماس:
راکتوار بیولوژیکی هوازی با رشد چسبیده IFAS
سلام، لطفا به لینک های ذیل مراجعه نمایید
جستجو در گوگل اسکولار
راکتور بیولوژیکی هوازی با رشد چسبیده IFAS
جستجو در گوگل اسکولار
راکتور بیولوژیکی هوازی با رشد چسبیده IFAS
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
موجیم که آسودگی ما عدم ماست
موجیم که آسودگی ما عدم ماست
- masoomehtorabideh
- جدید
- تشکر کرده: 4 دفعه
- تماس:
ببخشید درست متوجه نشدم .یعنی FAS همون لجن فعاله؟ یعنی FAS اسم دیگه لجن فعاله؟ پس این F که برگرفته از FIXED FILM می باشد نشان دهنده چیست؟dostar نوشته شده:IFAS یک سیستم راکتوار بیولوژیکی هوازی با رشد چسبیده هستش یا سیستم تلفیقی از لجن فعال متداول و رشد چسبیده با مدیاها. این سیستم ها فضای کمی اشغال می کنن مثلا در نوع سیستم لجن متداول فضا 35 متر مربع ولی برای IFAS ده متر مربع و نیازی به برگشت لجن هم ندارن در کل تمام مزایایی سیستم رشد چسبیده دارن و تقویت کننده سایر مزایایی سیستم های متداول یا متعارف هستن.
- dostar
- پیشرفته
- حالت من: Badhal
- تشکر کرده: 43 دفعه
- تماس:
masoomehtorabideh نوشته شده:ببخشید درست متوجه نشدم .یعنی FAS همون لجن فعاله؟ یعنی FAS اسم دیگه لجن فعاله؟ پس این F که برگرفته از FIXED FILM می باشد نشان دهنده چیست؟dostar نوشته شده:IFAS یک سیستم راکتوار بیولوژیکی هوازی با رشد چسبیده هستش یا سیستم تلفیقی از لجن فعال متداول و رشد چسبیده با مدیاها. این سیستم ها فضای کمی اشغال می کنن مثلا در نوع سیستم لجن متداول فضا 35 متر مربع ولی برای IFAS ده متر مربع و نیازی به برگشت لجن هم ندارن در کل تمام مزایایی سیستم رشد چسبیده دارن و تقویت کننده سایر مزایایی سیستم های متداول یا متعارف هستن.
تو فرایندهای لجن فعال رشد ثابت بسترها می توننن در داخل حوض هوادهی معلق یا ثابت باشن ولی در هر صورت از هر نوعی که طراحی بشه, توده میکروبی بر روی بستر رشد می کنه من نظرم اینکه این واژه fixed اشاره به رشد بیوفیلم رو بستر داره
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان