در این انجمن به تریبون آزاد در موژ مهندسی بهداشت ایمنی و محیط زیست در مورد بهداشت ایمنی محیط زیست بهداشت محیط مهندسی بهداشت محیط بهداشت حرفه ای تصفیه آب تصفیه فاضلاب جزوه ارشد محیط زیست ایمنی میپردازید.
خدایا به ما توفیق ده تا از کسانی باشیم که حاصل دسترنج یکماه ی خود را در رمضان، از این به بعد هم حفظ کنیم این عید سعید و مبارک بر تمامی اساتید و مهندسان گرامی تبریک باد
عید رمضان آمد و ماه رمضان رفتصد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت حلاوت و طراوت یک ماه بندگی و عبودیت بر درگاه دوست، تا دگر رمضان در کام و روانتان ماندگار باد...
سفره های نان را بستیم و سفره های دلمان را گشودیم، دل را به مهمانی خدا بردیم و قدر را قدر نهادیم و با نام علی و عشق علی اراستیم ،و اینک ماه پر خیر و برکت را به پایان رساندیم.خدایا به حق این روز بزرگ که جعلته للمسلمین عیدا ، برای دوستانم بهترین ها را قرار بده تا من جز لبخند بر لبانشان چیزی نبینم.
ای اهلی های زمین و بومی های اسمان ،عید فطر، عید عبودیت و بندگی گوارای وجودتان!!!!!!!!!
چه زیباست بخاطر تو زیستن ...و برای تو ماندن... به پای تو بودن... و به عشق تو سوختن !
نمی دانم چه می خواهی!ولی امروز... برای تو،برای رفع غم هایت،برای قلب زیبایت،برای آرزوهایت،به درگاهش دعا کردم؛و می دانم خدا از آرزوهایت خبر دارد.یقین دارم دعاهایم اثر دارد... مجدداً عید سعید فطر بر تمامی شما عزیزان مبارک باد